Hopp til hovedinnholdet

Jeg og mamma har hatt en rar periode i det siste.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Tenk at det er emne. Trist egentlig. Uansett jeg og mamma har hatt en rar periode i det siste. Vi har ikke snakket sammen på over 1 uke. Hva hun er sur på meg for er jeg ikke sikker på. Eller jeg vet jo delvis. Jeg er 16 år- Hun ønsker at jeg skal bli mer selvstending og at jeg skal skjerpe meg å gjøre mer selv. Tingen er at jeg er veldig avhendig av mamma fordi da jeg var 12 år fikk jeg diagnosen adhd. Og mamma og pappa brøyt da jeg var 3 år. Har god kontakt og et god forhold til pappa nå, men før så var det på en måte bare jeg og mamma. Har en stefar også. Men for meg er han bare faren til halvsøskene mine og mannen til moren min. Så derfor har jeg trengt mamma mye.
Mamma sammenligner alltid meg med henne. Og hvor selvstendig hun var osv. Det verste nå er at hun er ikke sur på meg, hun er fullstendig likegyldig. Akkurat som hun ikke bryr seg. Hun har sagt ting som skjokkerer meg. Jeg føler at jeg blir behandla som en kriminell. Jeg blir så frusrert har mange venner som støtter meg. ORker ikke være hjemme. Skulle enda øsnke de var sure på meg, men de er likegyldige. De brøy seg ikke om at jeg sov borte en natt uten å si ifra! Mamma er veldig effektiv og hardt arbeidene. Men jeg vil ikke bli som henne, og det er nesten så hun tvinger meg og sier: BLI VOKSEN DA! kom igjen! Skjønner at hun vil at jeg skal være forebredt voksen verden. Men hun presser meg. Og gjør meg veldig usikker. : "Even du skulle vel ønske du hadde andrea eller rikke til søstre i stedet for den hurpa oppå der." Det sa hun til min 5år gamle bror!
SÅ sa hun: "Jeg skulle ønske du ikke kom hjem før søndag.
Du har en far også vet du!" ( Da hadde jeg vært hos pappa hele vinterferien)
Du bare brenner opp pengene dine, du er så uselvstendig. Kan ikke du være litt mer som andre. Greie deg selv bedre.
Akkurat nå er jeg veldig lei meg. Det verste er at jeg ikke orker å konfrontere de. Noe som er ulikt meg. Jeg er veldig lei meg. De skader meg uten at de vet det. Er egentlig en blid og glad jente

SVAR

Besvart 05.03.2008 22:54:35
account_circle