Hopp til hovedinnholdet

Problemet er at jeg blir veldig fort hissig og frustrert.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no ! Problemet er at jeg blir veldig fort hissig og frustrert. Jeg vet dette er vanlig i puberteten men jeg blir så ofte sur og sint på foreldrene mine. Skulle nesten tro jeg har ADHD!! Jeg blir sur for den minste ting nesten som f.eks jeg ikke klarer et mattestykke xD Men jeg er ikke sur og sånn på skolen, kun hjemme. Men er det vanlig å bli så sur at jeg kaster en kniv på tallerkenen til pappa? :p Men kanskje jeg har ADHD! Hva tror dere?

SVAR

Besvart 01.06.2012 09:29:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er ADHD?

Daniel sitter ved pulten sin i klasserommet, men han hører ikke etter. Lærerens stemme føles som en grøt av lyd. Han snur seg og roper ut i rommet. Han kjeder seg. Læreren ber ham være stille. Daniel tar opp blyanten og slår den taktfast i pulten. Det bråker. Læreren blir sur. Klassekameratene ler. Daniel er ingen bølle. Han gjør så godt han kan.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle