Hopp til hovedinnholdet

Kordan få foreldrene mine til å forstå enkelte ting...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! Eg lurte på om kordan eg kunne få bedre sjølvtillit, og kordan få foreldrene mine til å forstå enkelte ting... Eg har lyst å ta solarium, men foreldrene mine seier NEI øyeblikkelig. Eg vil ha extentions, men foreldrene mine klikker og sier NEI. Dei klager også om sminkinga mi ... Men lite veit di om kordan det er i ungdomsmiljøet i dag... Det er vanskelig å vere seg sjøl, eg prøver liksom å vere mer lik andre. Eg vil så gjerne at foreldrene mine skal skjønne at dette er ein vanskelig periode, og eg må få lov til ting for å få bedre sjøltillit... Blir liksom aldri fornøyd med meg sjøl! Åh, det er så urettferig å sjå andre få ting eg og vil ha, men foreldrene mine er liksom i "sin barndomstid" enda, visst du skjønner, dei nekter å tru at ungdomsmiljøet er vanskeligere enn før. "Det var så mykje bedrei vår tid!" er det eneste di kan sei... Dei støtter meg ikkje på dette problemet i det heile! Eg vil at di skal hjelpe meg med å få bedre sjølvtillit, men neidaa............ Tusen takk noken tips eller råd for dette! Mvh deprimert jente

SVAR

Besvart 08.06.2012 18:28:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

18-års aldersgrense på solarium

Solarium øker risikoen for føflekkreft, særlig når man begynner å bruke det tidlig og hvis man tar solarium ofte. Det er 18-års aldersgrense for bruk av solarium i Norge.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle