Hopp til hovedinnholdet

Hei :) jeg er en jente på 14 år, som tror jeg har problemer hjemme. jeg har...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :)

jeg er en jente på 14 år, som tror jeg har problemer hjemme.

jeg har ingen jeg kan snakke med det om.

jeg og mamma har ikke noen godt forhold. vi krangler hvær dag. jeg skulle ønske jeg kunne snakke med henne, men det går ikke.
jeg er ikke noe flink på skolen, men prøver så godt jeg kan. men hva enn jeg gjør så blir hun ikke fornøyd. jeg synns 3-4 er ganske gode karakterer, men ikke hun.

jeg får veldig offte husarest fordi jeg ikke er flink på skolen. det synntes jeg er feil. vi krangler over di domme karakterene heletiden. av og til kan det hende mamma klapper til meg, eller tar meg hart i armen, og slår meg. jeg sier at visst hun gjør det en gang til kommer jeg til å ringe barnehjemmet. men jeg vil ikke at det skal skje noe med mamma, og jeg vil ikke havne på barnehjemme. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.


mamma og pappa er snill med brødrene mine, men kjeffter bestandig på meg. offte tenker jeg på å bare pakke noen saket å dra. jeg gråter meg i søvn veldig offte.

en gang var jeg så deprimert at jeg bare tok en saks og satt den i inntil armen, og bare kuttet meg. det er IKKE noe jeg ville ha tenkt på før, jeg er veldig i mot selvskading. jeg angrer veldig på at jeg gjorde det, jeg har fått et lite arr.

jeg har hat spiseforstyrrelser før. men jeg har ikke fårtal det til noen, men mamma og pappa visste det jo. men jeg har nesten ingen venner. jeg er veldig skjenert. så jeg har ingen jeg kan snakke med ting om. å jeg ser at det blir bare verre og verre får hvær dag som går, når jeg holder det inne.
jeg har ikke kontakt med gutter fordi jeg er redd for å domme meg ut. og jeg vill ikke at det skal begynne å gå rykter om at jeg er lesbisk, for det er jeg ikke.

jeg liker ikke å få oppmerksom het. jeg har aldri fåredrag på skolen, fordi jeg tørr ikke. og det hemmer meg, jeg går ned i karakterer o.s.v. men jeg klare ikke si det til mamma.

jeg vet ikke va jeg skal gjøre lengere. har dere noen råd? jeg vil ikke komme på barnehjem, eller egentilg, men egentil ikke. så hva skal jeg gjøre? jeg klarer ikke mer snart, jeg har bare lyst til å ta livet av meg selv.
jeg trenger desperat hjelp. er det en god ide å snakke med sosial læreren på skolen min?

plis svar, jeg trenger råd :)

SVAR

Besvart 25.03.2008 15:07:06
account_circle