Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg ta sjansen og prate med helsesøster?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg og pappa har aldri hatt noen særlig god kontakt. Vi bor under samme tak, spise samme mat og greier, men vi har liksom ikke no fint far-datter forhold som de fleste vennene mine har. Jeg tror dette har å gjøre med att pappa jobba på båt da jeg var lita jente, og jeg sjeldent hjemme, og når han først kom hjem, var han her bare i 1 uke. Det går aldri en dag uten at det må dukke opp en diskusjon, en krangler, eller bare en liten bagatell mellom oss to. Som forresten kan handle om hva som helst. Og pappa blir veldig lett sint, og jeg redd. Og jeg må ærlig innrømme jeg har "løst" dette, ved å legge meg under kniven, bokstavelig talt. Men jeg kan jo ikke legge skylda på pappa heller da, eller? Og etter et par måneder med selvskading og sorg, har jeg endelig kommet til en beslutning: jeg trenger hjelp. Her om dagen var helsesøster inne i klasserommet og fortalte att uansett hva det var kunne vi bare komme innom, MEN: om hun så på saken som alvorlig, hadde hun plikt til å tilkalle foresatte. Så spørsmålet mitt er: skal jeg ta risken å våge meg inn på kontoret hennes og snakke, og evt få hjelp, eller skal jeg ikke det? er så redd hun ser på dette som veldig alvorlig (noe det for så vidt er), og kontaker foreldrene mine..

SVAR

Besvart 18.09.2012 13:59:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle