Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente på 14 år og jeg føler at alt hjemme hos meg er ræva.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 14 år og jeg føler at alt hjemme hos meg er ræva. Moren min har vært alkoholiker siden faren min flyttet ut for 4 år siden. Jeg og broren min har holdt det hemmelig for alle disse årene. Vi ville ikke miste moren vår. Jeg har ikke en gang klart å si det til min bestevenn, før nå for litt siden. Broren min sa det til faren min og det ble masse krangler og det gjorde at moren min ble værre med drikkingen. jeg krangler med faren og broren min hver dag. For den gutten jeg en gang kjente som min perfekte bror som alltid støttet meg, er ikke til å kjenne igjen. Kjæresten til faren min gjør ALT for at faren min skal gå til sak mot moren min. Jeg HATER å være hjemme så jeg drar alltid bort med en gang jeg kommer hjem fra skolen. Jeg får ikke gjort alle leksene mine fordi jeg ikke er hjemme, og da er det bare mer kjeft å få. Alt jeg gjør får jeg kjeft for, og prøver jeg å gjøre noe bra, så er det ingen som legger merke til det. Jeg pleier å dra til moren min så ofte jeg kan, for der slipper jeg alt mas. Ja, hun er full hver jævla helg, men jeg er glad i henne og henne forstår meg.
Jeg roter meg borti feil folk, for de er de eneste som forstår meg.
Skole betyr ikke noe mer, for jeg har nok med å prøve å fikse alt hjemme. Jeg har greie karakterer fortsatt, og med det mener jeg at jeg har 4.6 i snitt. Men jeg skulker, fordi jeg vet at moren min ikke legger merke til det, og om hun hadde det tørr hun ikke å si ifra for hun vet at jeg vil bruke drikkingen mot henne.
Jeg mener ikke på noen måte å være slem, men det bare skjer. Og igjen føler jeg meg skyldig for alt som skjer.
Jeg prøver alt jeg kan for å passe på moren min sånn at hun ikke skal bli full, og jeg gjør alt jeg kan for at faren min ikke skal få vite det. Men så er det et nytt problem.
Jeg klarer ikke å sove og jeg spiser knapt. Det har vært så ille at jeg har vært nede i å sove 5 timer på en uke. og gått ned 4 kg på en uke.Og dette gjør at jeg blir utrolig sliten og utmattet, derfor blir jeg syk. og da får jeg høre fra faren min at jeg prøver å skulke skolen.
Og i tilegg gjør jeg veldig mye dumt.
I helgene når jeg er hos moren min, stjeler jeg drikke og sniker meg ut. For henne aner ikke hvor mye hun har drukket og veldig ofte vet hun ikke engang at jeg er der.
Jeg stjeler ikke for å være slem, men jeg vet henne ikke har godt av det, og det er den eneste tiden jeg kan hygge meg litt.
Jeg har tatt vare på meg selv siden jeg var 10 år. Moren min var full, så jeg måtte lage mat, vaske klær, passe på at jeg ikke la meg for sent og passet på at jeg har kommet meg på skolen.
Og det værste; passet på så ingen merket henne.
Ofte føler jeg meg helt verdiløs, og jeg gråter så mye at jeg kaster opp. Jeg har flere ganger vært på nippet til å ta mitt eget liv.
Moren min har aldri vært der for meg, jeg har alltid mått gått hjem, etter bursdager, sent på kvelden osv.
Det er ingen som passer på meg, ingen er der, jeg er alene.
Jeg er blitt veldig voksen for alderen p.g.a. dette, for jeg har alltid mått passe på meg selv.
jeg vil ikke gjøre alt dette, og uansett hva jeg gjør så ordner ingen ting seg.
Hva skal jeg gjøre !?

SVAR

Besvart 14.04.2008 22:32:11
account_circle