Hopp til hovedinnholdet

Jente, 15, føler seg langt nede og lite verdsatt både av familie og venner.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg føler egentlig at jeg er helt på bunn for tiden. Føler meg ensom, tilsidesatt, dårlig selvtillit og at jeg ikke strekker til! De siste ukene så har jeg følt meg sikkelig ensom når det gjelder venner. Føler jeg ikke har så mange av dem og sammenligner meg alltid med noen andre som jeg føler meg veldig liten ved siden av. Når jeg liksom tenker over livet mitt dreier noen ganger tankene mine nesten over til kutting og slike ting... Jeg føler meg også veldig tilsidesatt av foreldrene mine når det gjelder den eldste søsteren min. De skal alltid tilrettelegge for henne og de hører alltid på hennes meninger (kommer jeg med mine så er det nesten ikke som om de gidder å høre på meg). Føler også at de ikke skjønner det jeg går igjennom og når jeg da begynner å gråte så får jeg kommentarer om at jeg må skjerpe meg også får jeg ikke sagt noe av det jeg går å tenker på. Føler at dette var veldig dårlig forklart enn hvordan jeg egentlig føler det, menmen...håper dere likevel kan hjelpe meg! :)

SVAR

Besvart 01.03.2013 22:34:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
account_circle