Hopp til hovedinnholdet

Har En lillebror som truer med å slå nesten hele tiden og han slår meg som er av og til Er veldig vondt, hva kan jeg gjøre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ! jeg har En lillebror som truer med å slå nesten hele tiden og han slår meg som er av og til Er veldig vondt, hva kan jeg gjøre? Og jeg har latter problemer, jeg ler av alt og ingen ting og jeg vet ikke hva jeg ler av eller for. Jeg trenger hjelp! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre? Og det skjpe er at jeg plutselig ler av lillebroren når han truer og jeg blir slått og foreldrene mine bryr seg ikke om jeg blir slått :( :( :( siden jeg ler så Hjelp!!!

SVAR

Besvart 21.05.2013 15:12:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
account_circle