Hopp til hovedinnholdet

Faren min er alkoholiker, jeg vil egentlig bo på stedet han bor.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei eg er en jente på 13 år og eg har problemer med faren min. Han er alkoholiker og han har slått meg men han vil ikke innrømme det. Han var verre med alkoholen før når eg var mindre og bodde hos han oftere. Og stemoren min er også alkoholiker å de har nettopp gifta seg, men da ble alt forandra igjen for da ble stemoren min frekk mot meg og mamma. Og nå vil ikke pappa at eg skal reise til han lenger og han legger på midt i telefon-samtalene til han og mamma å det er vanskelig for meg og høre på. Å det verste for øyeblikket er at der pappa bor det er der eg vil bo å eg hater å bo der som mamma bor. Og ingen i familien vil at eg skal flytte til der pappa bor. så plis hjelp meg.

SVAR

Besvart 29.09.2019 10:16:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Vold er handlinger som kan skremme eller skade noen, og kan være både fysisk og psykisk. Det finner mange ulike typer vold. Her forklarer vi noen av dem.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle