Hopp til hovedinnholdet

Jeg har bilde av meg i bikini som profilbilde, moren min kaller meg hore.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei moren min er veldig streng hun kalte meg en «billig hore» fordi jeg brukte et bilde av meg i en bikini som dekker absolutt alt som profil bilde hun ga meg hussarest og tvang meg til å legge mrg kl 9 og sa vi måtte ta en alvors prat. Alle andre jenter på min alder legger ut mye mye mye mer visende bilder og jeg har ikke lyst å vise mye kropp men jeg valgte bildet fordi det var et fint bilde av meg og det vet hun godt. Hva skal jeg gjøre? Jeg gruer meg skikkelig til praten imorgen og foss gråter hun kalte meg mange stygge ting

SVAR

Besvart 25.07.2020 10:28:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er vold?

Vold er forskjellige handlinger som kan skremme eller skade en annen person. Vi tenker ofte at vold først og fremst er fysiske handlinger, men vold kan også være psykisk.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle