Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med angst og depresjon.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går på skole nu, men må ikke sitte så mange timer i klasserommet pga jeg har mye fritak. Men jeg lider av angst og deperasjon som gjør at jeg ikke klarer å sitte lenge i klasserommet. Jeg blir svett og klam i hendene, jeg er halvt på gråten og skjelver.. Det skjer HVER gang jeg sitter mer en 30 min på klasserommet.. Skulle gjerne ha sittet på et eget klasserom, men jeg har bare en lærer, å hun kan ikke gå mellom rommene.. Hva kan jeg gjøre??

SVAR

Besvart 18.10.2014 09:56:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle