Hopp til hovedinnholdet

Har det vanskelig og tenker på selvmord

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg orker ikke mer av livet. Gråter meg i søvn nesten hver natt. Jeg husker godt da jeg var 9år og gråt mens jeg sa til meg selv at jeg ikke betydde noe og at jeg ikke ville leve mer. Slik føler jeg det hele tiden. Orker ikke være hjemme heller for der er det bare krangling og kjefting. Derfor er jeg med venner og drikker og snuser hver helg. Det er det eneste som får meg til å glemme at jeg har det vondt. Føler at det ikke hadde betydd noe om jeg hadde dødd. Føler at ingen bryr seg om meg hjemme heller, for om jeg er hjemme får jeg bare kjeft og skylden for alt. Har tenkt mye på hvordan jeg skal ta mitt eget liv. Tenkt på å rømme hjemmefra for å se om de faktisk bryr seg. Ser ingen fremtid for meg heller. Jeg er ikke verdt noe. Føler meg alltid helt tom uansett hva jeg gjør. Tørr ikke spørre om hjelp eller fortelle noen om dette. Liker ikke snakke om meg selv. Hva skal jeg gjøre? Orker ikke mer av dette, så har bare lyst til å ta livet mitt nå med engang.

SVAR

Besvart 05.11.2014 11:25:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle