Hopp til hovedinnholdet

Det er sånn at jeg er veldig usikker når det kommer til folk jeg ikke kjenner.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 som har for meg et ganske stort problem. (Visste ikke helt hvilken kategori jeg skulle plassere det i)

Det er sånn at jeg er veldig usikker når det kommer til folk jeg ikke kjenner. Når jeg kommer i nærheten av folk jeg vet hvem er, men ikke kjenner, så blir jeg helt annerledes som person! jeg blir ikke meg selv. Jeg får helt annen stemme, rar latter og oppfører meg annerledes, eller spiller overlegen.. Når feks. noen venner er sammen med folk jeg ikke kjenner, så tørr jeg nesten ikke gå bort til dem. Jeg blir stående å tenke "tenk hvis jeg dummer meg ut, eller rødmer?" og sånne tanker. For jeg rødmer HELE tiden. Her om dagen satt en veldig god venn av meg og en jeg vet om, men ikke kjenner, på en benk når jeg syklet forbi. Jeg hadde ikke sett vennen min på veldig lenge,siden han hadde vært borte hele ferien. Hadde det ikke vært for han andre gutten, så hadde jeg jo stoppet og blitt kjempeglad for å se han, og snakket med han. Men istedet bare syklet jeg overlegent forbi og sa bare hei :s og turte nesten ikke se på dem.. Dette er så innmari irriterende : Jeg er skikkelig redd for hvordan folk oppfatter meg.

Egentlig er jeg Den selvsikre jenta, jeg er veldig morsom å være sammen med, og jeg har god selvtillitt. Men i situasjoner som den over bare forsvinner selvtilitten ut av meg, og synker ned i jorden.

Jeg har ingen problemer med å bli kjent med folk jeg aldri har sett fjeset på før, men når det kommer til folk jeg vet hva heter, de vet om meg og sånn. Da skjer det noe :(

Hvordan kan jeg komme meg over dette?

SVAR

Besvart 10.08.2008 22:26:34
account_circle