Hopp til hovedinnholdet

Jente, 15: mistet all motivasjon til skole og gråter mye.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er trett veldig mye og sover så lenge jeg kan. Har mistet all motivasjon til skole og kan begynne å gråte av ingenting. Er lei av livet, men har aldri hatt noen form for selvmordstanker. Har prøvd å gått til psykolog, men klarer ikke å snakke om hvordan det egentlig føles. Har følt det sånn siden jeg begynte på ungdomsskolen, og begynte å miste venner. Har skulket en del fra skolen, og når de få vennene jeg har spør om det går bra sier jeg bare at det ikke er noe å bekymre seg for, fordi jeg fortsatt vil at de skal tenke at jeg er den gladjenta som jeg var fra barneskolen. Har ikke nok motivasjon til å trene og slukker sorgen ved å spise og spille på data. Er det noe jeg kan gjøre for å få det lettere? Vil bare at alt skal bli som det var.

SVAR

Besvart 11.05.2015 19:57:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle