Hopp til hovedinnholdet

Jeg kaster opp når jeg har spist noe usunt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Har et problem. først litt bakgrunnshistorie (heh): så lenge jeg kan huske har jeg vært litt chubby. I det siste har jeg blitt helt ok fornøyd med kroppen min. Er jo ikke syltynn likevel da, så vil ikke legge på meg noe. Spesielt nå som det er sommer, og man skal ha den såkalte sommerkroppen. I det siste har jeg derfor begynt å kaste opp maten min hvis jeg har spist noe usunt, fordi jeg ikke vil gå opp i vekt. Men jeg føler ikke jeg har bulimi e. l. For er ikke overopptatt av mat eller trening. Jeg bare vil unngå skyldfølelsen jeg har etter jeg har spist noe usunt, dette ved å kaste den opp. Jeg er ikke deprimert ellernoe utenfor heller, jeg har det faktisk veldig bra for tiden. Jeg føler meg jo bare bedre av å kaste opp maten etterpå, ser ikke noe problem med det nå, det er derfor det er vanskelig å slutte.. Men jeg er redd for at det skal utvikle seg til noe værre. Vet du noe jeg kan gjøre for å slutte med dette? Fortelle meg hva konsekvensene etterhvert kan bli ellernoe?

SVAR

Besvart 29.06.2015 19:07:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle