Hopp til hovedinnholdet

Jeg har slitt med skolen helt siden 1 klasse.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

er en gutt på 16. Jeg har slitt med skolen helt siden 1 klasse. Jeg og mamma har prata mye om dette om adhd. Hvis noen skal prate til meg så får jeg plutslig en helt annen tanke og jeg får ikkje med meg det di sier til meg. Og det skjer VELDIG ofte.. Hvis jeg får en oppgave så funker det ikke for meg.. Karaktersnittet mitt er helt på jordet. Folk skjønner åsså hvorfor jeg aldri kan sitte stille eller følge med. Men jeg kan ikkje noe for det. Mamma har aldri skjønt hvorfor skolen ikke har gjort noe med dette. Jeg får alltid beskjed om at jeg kan bedre bare jeg ikkje blir distrahert og ukonsenstrert. Jeg skal alltid fikle med noe. Bare jeg skriver dette så tenker jeg egentlig på om åssen jeg ser ut når jeg 20. Tankene mine surrer hele tiden. Jeg har alltid fått hørt at jeg er en drittsekk for jeg skal alltid tulle og tøyse og sier noe som ikkje gir menig og kan fornærme folk. Jeg glømmer alltid alt. Ikkje bare på skolen men hele tiden. Folk ser på meg sol litt rar og merkelig. Hjelp.

SVAR

Besvart 11.01.2016 22:58:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
attach_file

Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT)

PP-tjenesten er for barn og ungdom som har en vanskelig opplærings- eller oppvekstsituasjon. Den hjelper skolene med å sikre at alle som trenger det får hjelp og støtte.

 

Les mer
account_circle