Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med en del rare følelser og tanker som plager meg veldig. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sliter med en del rare følelser og tanker som plager med veldig. Jeg vil først si at jeg sliter med tvangstanker og er ikke så flink på å skille dette med de andre tankene. Etter personen jeg var dypt forelsket i flyttet har jeg hatt veldig mange fæle seksuelle tanker. Det startet egentlig med en frykt for at jeg var pedofil. Føler at dette bare ble til en trang eller ønske til slutt. Jeg fikk også seksuelle tanker om døde folk. Etter dette har disse tankene blitt sterkere. Når jeg ser noe på tv-en om krig eller noe fælt, kan jeg få seksuelle tanker om personene og en slaks kåt følelse. Denne "kåte" følelsen er ikke en god følelse. Det er egentlig bre en ubehagelig følelse blandet med mye skam. Det virker egentlig som jeg tenner på folk som har det dårlig og ting man ikke skal tenke seksuelle tanker om. Jeg går rundt med helt syke bilder i hodet og klarer ikke se på nyhetene eller lese i avisa fordi tankene blir så fæle. virker egentlig som jeg tenner på fæle ting.......

SVAR

Besvart 26.06.2016 12:24:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tvangslidelser

De fleste som lider av tvang, har både tanker og handlinger som styres av tvangen. Man blir på en måte overstyrt av meningsløse tanker til å gjøre meningsløse handlinger.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle