Hopp til hovedinnholdet

Alt i livet mitt er kaos!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger. Alt i livet mitt har blitt i kaos. Først og fremst går jeg i tiende og det er mye stress. det er nesten aldri en uke uten en vurdering. oftest 2 eller 3 vurderinger vær uke. jeg sliter veldig med å få karakterene jeg ønnker fordi jeg har et mål, men jeg klarer ikke. Det er også det sosiale stresset som plager meg, lager kaos.Jeg er så redd for hva andre synes ommeg. jeg vet at det er ingen som bryr seg om hva jeg gjør eller har på meg, men det er så viktig for meg å ikke bli sett på dårlig. JEg har også en kjæreste som har masse problemer og som har prøvd å tatt livet sitt. det er så vanskelig fordi du har ikke lyst å miste personen når personen er hele livet ditt, man prøver så godt å hjelpe men det fungerer ikke alttid. så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger, jeg føler meg bare dritt, tør ikke å søke hjelp til bup pga vil ikke at foreldre mine skal vite at jeg sliter siden.. idk hva jeg skal gjøre er så usikker.

SVAR

Besvart 11.12.2016 21:22:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle