Hopp til hovedinnholdet

Deprimert eller bare ille moodswings?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Får noe tid siden (fra 2-6 måneder siden, usikker) så har jeg fått faser der jeg har følt meg ganske dritt. Disse fasene varer i cirka 30min til 1 time+, i disse fasene føler jeg meg verdiløs/ubetydelig og at jeg ikke er god på gjøre noen ting, at jeg ikke har noe talent, osv. I følge denne: http://depresjon.com/depresjon_test.html testen som jeg tok i en fase er jeg lett deprimert. Svarene mine var disse: 1, 4, 0, 1, 2, 2, 0, 2, 4, 3. I rekkefølgen spørsmålene kommer i. Selv om jeg får disse fasene med disse sterke følelsene så henger disse følelsene over meg så og si hele tiden, spesielt når jeg er med andre mennesker/ sosialiserer. Jeg søker som oftest tilflukt fra disse tankene med humor. Det jeg lurer på er hvordan jeg kan fjerne disse følelsene og forebygge at de utvikler seg fra å bli værre. Jeg har tenkt flere ganger inne i hodet mitt at det ikke ville vært ille å dø, men har abolutt ikke tenkt til å ta selvmord. Eller er dette bare ille moodswings? Takk for svar :)

SVAR

Besvart 22.12.2016 00:47:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
account_circle