Hopp til hovedinnholdet

Har hatt det vanskelig siden jeg begynte på ny skole i høst

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I det siste har jeg hatt det veldig vanskelig, kan vel si siden skolestart i høst. Jeg kom i ny klasse, uten noen av de gamle vennene mine. Jeg har vel i løpet av den tiden fått 1 ordentlig venn i klassen, men vi passer ikke så godt sammen egt. De gamle vennene mine spør meg aldri om å være med på ting lenger, noen ganger svikter de meg, og andre ganger utestenger de meg. Dette har gjort meg utrolig usikker. Jeg har faktisk fått sosial angst. På ungdomsskolen var jeg kanskje en av de flinkeste elevene, og gjorde det veldig bra på skolen. Men nå som jeg begynte på videregående har alt bare falt fra hverandre! De gamle vennene mine drar på fest nesten hver helg, og jeg har bare vært på en fest i hele mitt liv- og følte meg bare uttafor. Jeg har ingen ordentlig venninne å snakke med, jeg har prøvd å snakke med de gamle vennene mine. Men det virker ikke som de bryr seg i det hele tatt lenger. Jeg har begynt å lyve til foreldrene mine om at jeg er syk for å slippe skolen.. alt er dritt!

SVAR

Besvart 04.04.2017 17:33:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle