Hopp til hovedinnholdet

Synger i kor, tør ikke synge. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vet ikke hva keg gjør jeg sliter med to ting 1 jeg går på kor men trives ikke der, selve koret er ikke problemet, men jeg er problemet. Tørr ikke synge for jeg er redd jeg synger stygt og surt og ødlegger for alle. Prøver alltid og synge kjempe lavt og jeg gjemmer meg alltid ned i skjerfet mitt. Jeg vet virkelig ikke hva keg skal gjøre føler også ingen liker meg føler alle gir meg stygge blikk, vet ikke om det gjør det da. Dette gjelder mange ting som ikke gjelder kor som gym, og ting andre ser jeg gjør. 2. Jeg sliter meg mat jeg vet ikke hva som går av meg. Jeg tenker alltid på mat som det er noe jeg bør unngå. Bytter ut produkter med andre for og spise mindre. Jeg veier litt mye fra før av da er 167 og veier 75 kg har en ganske bred beinbygning. Uansett prøver jeg ofte og ikke spise eller spise mindre en vanlig. Viss jeg spiser noe usunt føler jeg jeg må gå det av meg viss ikke føles magen stor og kjukk som den egt ikke er. Skal til bup men dette er for angst

SVAR

Besvart 18.12.2017 19:31:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle