Hopp til hovedinnholdet

Hvordan fungerer videregående skole?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er jente på 15 år. Om ca. To måneder skal jeg søke på en videregående skole. Jeg gruer meg sykt mye. Jeg vil en gang ikke snakke om det. Jeg og vennene mine vil på ulike videregåender, derfor får jeg ikke se dem. Jeg er også redd for å miste kontakten med dem, fordi alle sier at vi kommer til å vokse fra hverandre. En annen ting jeg er veldig redd for er å skaffe meg venner der. Jeg er veldig sjenert, jeg kan så vidt se på øynene til lærerene mine når jeg snakker med dem. Jeg er også veldig redd for at det skalvære dårlig miljø på skolen min. Rådgiveren på skolen min har ikke tid til å snakke med oss. Kan dere gi meg råd om hva jeg burde gjøre. Eller eventuelt forklare hvordan det ned videregående fungerer? Tusen takk på forhånd :)

SVAR

Besvart 09.01.2018 21:47:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
account_circle