Hopp til hovedinnholdet

Holder på med noen, og vil overnatte hos han men mamma sier nei. Hjelp!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Holder på med en gutt som bor 6t unna med bil. Har møtt han et par ganger. Han ville møte moren min, men mamma syntes dette var for tidlig, og ba meg om å bli mer kjent med han først, se hvordan han er i ulike situasjoner. Som sagt bor vi i forskjellige byer, og ser hverandre ikke ofte. Og når han kommer hit vil mamma ha han på hotell "fordi jeg/hun ikke kjenner han godt nok". Dette er frustrerende. Hun ville også anbefale meg å ikke dra dit, men la heller han komme hit. Og hvis jeg skulle dit måtte jeg være på hotell. Men, jeg har lyst å overnatte hos han, jeg vet hvem han er nå og føler det går fint. Kan også sove på hvert vårt rom. Dette er noe jeg vet mamma ikke kommer til å godta. Hun er så streng og jeg blir så lei. Er snart 18, men bor fortsatt hjemme. Jeg vil treffe denne gutten så ofte jeg kan, men føler mamma setter en stopper for d. I tillegg er jeg englebarn og har alltid gjort som hun sier. Men, kjenner jeg blir provosert av grensene hennes. Hjelp

SVAR

Besvart 15.08.2018 20:49:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Når er det greit å overnatte hos kjæresten?

Det er en deilig tanke å kunne krype tett inntil kjæresten om kvelden og få lov til å bli der hele natten. Foreldre kan sette en stopper for den drømmen, ofte fordi de syns det er for tidlig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle