Hopp til hovedinnholdet

Mamma sliter med psykiske problemer. Hva kan familien gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en mamma som sliter ekstremt med psykiske problemer. Hun mistet en sønn for 20 år siden, og dette sliter hun fortsatt med. Nå de siste ukene har hun hatt flere perioder hvor hun har vært helt nede, og flere ganger sagt at hun har lyst til å dra til broren min. Dette kontaktet vi sykehuset med, og de sa det var ingenting de kunne gjøre. Dette har skjedd en gang tidligere hvor familien min tok hun med på legevakta, og hun ble sendt hjem. De ringte henne så senere på dagen, og hun ville ikke tilbake dit, så hun sa det gikk fint selv om det ikke gjorde det. Hva kan familien min gjøre i slike situasjoner? Vi er nå redde for hva hun kan komme til å gjøre når hun er alene. Hilsen bekymret datter

SVAR

Besvart 10.09.2018 13:11:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
account_circle