Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ofte lei meg, blir veldig sliten, har dårlig selvtillit og sliter.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er ofte lei meg. Blir veldig sliten av skolen. Veldig dårlig selvtillit, og sliter med meg selv. Jeg vet ikke om dette bare er en fase, men det sliter meg ut, og jeg orker snart ikke mer. Jeg er ikke god til å snakke med noen, men jeg prøver, føler det er ingen som skjønner meg. Jeg er veldig lei meg på skolen, og jeg begynner å orke mindre. Alt med meg er dårlig å dumt... Fra jente på 13

SVAR

Besvart 01.11.2018 19:59:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle