Hopp til hovedinnholdet

Jeg er så lei av alt! Av livet mitt! Hva som skjer i livet mitt!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er så lei av alt! Av livet mitt! Hva som skjer i livet mitt! Venner! Skolen! Alt!!!! Jeg orker ikke mere...skulle ønske alt var anderledes!!!!! Jeg vil bare tråkke meg langt ned i bakken å ikke se opp igjen! Er så jævlig lei av gå på skolen og være sliten og sint! Jeg føler meg ikke bra nok....dette har grunner til familie osv... Føler alle er helt skrudde! Vær dag jeg går på skolen så føler jeg at baken forsvinner under meg og at alt lys forsvinner...jeg har følt sånn siste halve året og hater det!!! Jeg er bare så sliten!!! Jeg har også stjelt masse og drivd med masse dritt som jeg ikke skal fordi...jeg ikke har det bra og ikke vet hva jeg skal gjøre...sine mitt går utover andre og Inger forstår meg!!! Jeg vet jeg er negativ osv...men jeg føler det sånn!! Hele tiden!! Jeg bryr meg ikke om jeg tråkker meg selv langt ned i bakken og ikke ser på ting som et lys! Fordi ingen ting funker lenger og alt er bare helt dritt.... kan ikke noen forståååååå megggg!!! Ååååå

SVAR

Besvart 21.12.2018 11:47:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle