Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg overleve alt det vanskelige som skjer i livet mitt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei kontakta dere i dag, jente 20 år fordi jeg har probleme med mat på grunn av vonde opplevelse å noe som skjer nå å det er foreldrene mine som gjør dette..jeg stole ikke på noen de fortelle meg ofte at jeg aldri må stole på andre enn de. jeg tenke veldig mye på å ta livet mitt. det er det som skjer som gjør at jeg brekke meg jeg og jeg er så redd hele tiden på grunn av det som skjer å tror jeg ikke klare å overleve der..jeg er så redd å har ikke noen jeg lever i frykt å er mye isolert..jeg føler meg så alene. Å vet ikke hva jeg skal gjøre??? jeg orke ikke mere smerte jeg føle meg motbydelig å avskylig!!!

SVAR

Besvart 14.01.2019 16:30:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
account_circle