Hopp til hovedinnholdet

Hater å starte på videregående skole

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Har akkurat startet på videregående for 3 dager siden og jeg hater det virkelig. Jeg er trist og lei meg, selvom jeg har fått meg noen venner. Men føler ikke at det er noen jeg virkelig har fått noen ekte forbindelse med. Jeg føler at jeg må gråte hele tiden, men holder det inne helt til jeg kommer hjem. Jeg klarer nesten ikke gjøre noe som har gledet meg før. Selvom det bare har gått 3 dager på skolen, orker jeg det ikke, vil rett og slett bare gråte hele tiden.

SVAR

Besvart 29.08.2019 20:24:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
account_circle