Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vært frisk en god stund, men alt er bare værre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg slet med spiseforstyrrelser i 2 år uten å vite hva det var. Jeg endte på sykehuset i en mnd rundt jul. Jeg har alltid trodd at vis jeg ble frisk ville alt ordne seg og jeg ville få et bra liv igjen. Men nå har jeg vært helt frisk en god stund. Men alt er bare værre. Jeg har masse venner og er populær. Men jeg r alltid deppa og sliten, og føler meg ensom i store mengder. Jeg har en del ganger bare tenk over at jeg skal ende alt

SVAR

Besvart 04.09.2019 09:02:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Spiseforstyrrelser og følelser

Veldig mange 14–15-åringer synes de er for tykke selv når de er normalvektige, og mange tenker på å slanke seg uten at det er behov for det. Andelen øker oppover i tenårene. Slanking, vektkontroll og uheldige matvaner kan øke risikoen for å utvikle spiseforstyrrelser.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle