Hopp til hovedinnholdet

Føler at alt er bare rot i livet mitt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!
Jeg vet ikke hvordan jeg skal begynne, så jeg går rett på. Jeg begynner nesten å gråte hver kveld. Det er fordi jeg tenker så mye. Jeg får nesten angst noen ganger, fordi jeg ikke vet hva jeg skal gjøre seinere i livet. Jeg holder på med en sport, og jeg og min søster er hakket bedre enn resten på laget. Det er egentlig veldig irriterende, og vi, spesielt jeg, klager en del over det. Foreldrene mine sier at jeg bør slutte med ekstra-treningen min, og at jeg aldri kommer til å bli skikkelig god. Sånn komme på landslaget og sånt. Broren min er på landslaget, og foreldrene mine sier at han angrer på at han brukte opp ungdommen sin på det. Og nå er jeg virkelig redd! Jeg har heldigvis en søster som sier at jeg ikke skal høre på de og sånt.. Det hjelper selvfølgelig, men jeg tenker en del på det.

Men og så er det sånn at min første kjæreste fikk jeg da jeg var 13, og han var 17. Jeg liker han ikke fortsatt, men jeg vil så inderlig at han skal like meg! At han skal angre på at han slo opp osv. Jeg har hørt at når vi er på felles-samlinger (kamper og cuper ol) at han ser mye i min retning og på meg. Men jeg er så forvirret!

I tillegg så er alt bare rot i livet mitt. Jeg har så mye lekser og sånne skole-ting, og jeg føler at jeg ikke får gjort noe, og at jeg har alt for liten tid. Ligger ofte i sengen i kvelden og tenker på sånne ting.

Jeg føler at jeg ikke er noe spesiell selv om jeg har masse venner, både gutter og jenter. Ligger ofte og tenker på om jeg hadde dødd, hvem som ville brydd seg, og hvordan de ville reagert.. Jeg har noen ganger lyst til å dø bare for å se hvem som bryr seg..

Måtte bare få alt ut.. Hilsen jente 14

SVAR

Besvart 21.01.2008 22:06:17
account_circle