Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker ikke folk jeg ikke kjenner. Er dette normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg liker virkelig ikke folk jeg ikke kjenner. Jeg liker ikke de i klassen, de som er yngre/eldre, jeg går absolutt ikke inn på en butikk alene, heller ikke buss. Det som skjer er at jeg føler de stirrer på meg, jeg blir faktisk nervøs, nesten redd faktisk.. En gang var jeg med en jente jeg bare hadde møtt 2-3 ganger før, jeg trodde vi skulle være hos oss, men det var vi ikke. Vi var med kanskje 4 andre gutter og 6 andre jenter. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre så jeg så bare ned på mobilen, og når de snakket til meg ville jeg ikke svare, jeg svarte enkle korte svar. Helt ærlig fikk jeg lyst til å grine og løpe hjem, men det var langt hjemmefra så jeg kunne ikke det.. Er dette normalt? Hilsen en 13 år gammel jente som ikke liker folk jeg ikke kjenner i det hele tatt!

SVAR

Besvart 01.05.2015 16:58:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle