Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med angst og depresjon og har mye fravær...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går til BUP for depresjon og angst. Jeg har svært mye fravær og dårlige karakterer, selv om jeg tror jeg kunne ha gjort det mye bedre om jeg ikke sleit med psyken. Det jeg lurer på er om det går ann å bli kvitt fraværet eller eventuelt få tilpasninger..? Tenker da f.eks. på BUP eller andre ting som kan hjelpe.

SVAR

Besvart 09.12.2018 12:38:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du har rett på tilpasset opplæring

Vanskelig å lære på den måten læreren din underviser? Eller kanskje du ikke får nok utfordringer i timene? Si fra – Du har rett til at undervisningen tilpasses deg.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
account_circle