Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler jeg er født med et uhell og har hatt en dritt oppvekst....

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har det så vondt inni meg, og jeg har hatt det siden jeg var liten. Følelsene blir bare sterkere og sterke hver dag. jeg gidder ikke mer. jeg er drit sliten. jeg skjønner ikke hvorfor folk blir så jævla opphisset når jeg sier at jeg ikke gidder å leve til jeg blir 25 eller 30. Jeg er sliten og selv om jeg bare er 16 å føles det ut som om jeg har levd alt for lenge. Hvorfor er det galt at jeg vurderer å ta selvmord?? Jeg har rett til å dø hvis jeg vil. Og jeg har det alt for vondt. jeg er bare så sjukt utslitt og jeg føler at denne verden ikke er noe for meg og at jeg ble født med et uhell. jeg har hatt en dritt oppvekst og føler at jeg mistet barndommen min. Jeg har ikke tro på at ting kommer til å bli bedre selv om jeg går til psykolog.

SVAR

Besvart 22.09.2019 20:10:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle