Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kjæresten min og jeg krangler hele tiden. Hvorfor er det sånn?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har en ting som plager meg, det har plaget meg i et halvt år nå... Jeg har verdens beste kjæreste, vi elsker hverandre og alt det der... Men problemet er at vi krangler! Heletiden! Omentrendt hver dag, egentlig så krangler vi om fille ting, små ting som ikke er et problem! De to første månedene gikk greit, men etter det har vi kranglet heletiden! Vi prøver i fortvilelse å bite det i oss, men tilslutt så går lunta, og vi fyrer løst! Så går det et kvarter til 20 minutter så blir det nesten en krangel om hvem som har skylda. (jeg mener at det er meg, og hun mener at det er hun selv) vet du/dere noe om hvorfor det er sånn? Og eventuelt noe for å fikse det?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer