Hopp til hovedinnholdet

Jente, 15, sliter sosialt og synes ting er vanskelig.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Får det første vil jeg bare si at jeg håper på svar og at dere leser alt jeg har skrevet her, fordi det er bare her jeg har tørt å spørre om hjelp. Jeg er ei jente på 15 år som sliter sosialt. Jeg skal begynne på en ny skole, fordi jeg ikke trivdes på den gamle skolen. Jeg skal begynne på en ny skole om noen få uker og jeg har egentlig lyst å nekte å gå på skolen når den tiden kommer. Gruer meg så sinnsykt mye å begynne på den nye skolen. Jeg har bare 4 venner og de ser jeg ikke hverdag heler. Føler meg en del ensom også når jeg ihvertfall bare er hjemme helt alene mens foreldrene mine alltid er på jobb eller andre steder. Jeg har heler aldri ville tatt imot hjelp, fordi jeg har aldri trodd at det vil hjelpe. Jeg er på BUP nå, men det er a.n.g hvilken skole jeg skal begynne på og de har allerede funnet ut hvilken skole jeg skal begynne på, men den skolen vil ikke jeg gå på. De vet ikke at jeg sliter sosialt og jeg er veldig redd får å møte nye mennesker. Jeg for masse press fra foreldrene mine noe som gjør at jeg ikke vil bo hos de lengere. Jeg har skjult hva jeg føler foran foreldrene og vennene mine, men nå gidder jeg ikke det mer. Jeg har aldri skjønt hvorfor jeg skal leve når vennene mine er flau over meg av en grunn som ikke jeg vet om og foreldrene mine bare er opptatt av andre ting som å f.eks ikke ha tid til å være med meg. Jeg har lyst å få hjelp på en eller annen måte, men jeg er en person som er redd for å ta imot hjelp og vet heler ikke hvordan. Jeg har lyst til å være som de alle andre, men jeg er en helt spesiell person på en rar måte. Jeg er dårlig i alle fag, fordi jeg sliter med å huske og lære ting. Jeg har veldig dårlig selvtillit og jeg har prøvd å få bedre selvtillit, men for det bare ikke til. Som sagt håper jeg å få svar fra dere, fordi det er her jeg bare tørr å spørre om hjelp.

SVAR

Besvart 23.10.2013 21:14:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle