Hopp til hovedinnholdet

Angrer på alle de tingene jeg ikke gjorde

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei er en veldig sjenert og inadvent gutt som slitter mye med angst. Jeg isolerer meg og ikke tør utfordre meg. Jeg er veldig sjenert får jenter også. Jeg har angst får mennesker og særlig jenter føler jeg ikke mestrer de sosiale kodene og at jeg dritter meg ut og sier dumme ting, er også en mann av få ord noe som plager meg. Vanskelig får og få nye venner Jeg bare utsetter ting som gjør at jeg angrer på alle de tingene jeg ikke gjorde og tenker og grubler hvordan det kunne ha vært. Det siste nå er at det var en veldig pen og utadvendt jente, på jobben som var interessert i meg. Hun flørtet med meg og visste stor interesse. og de andre på jobb spurte hva venter du på og prøvde alt. Jeg hadde veldig lyst men jeg er veldig usikker og hadde altfor mye tanker om det. Om foreksempel hva andre skal synes om hun venner, familie osv. Nå for noen dager siden bestemte jeg meg får og spørre en jobb kollega om denne jenta og at jeg hadde lyst til og date henne. Men da sa hun at hun har fått seg kjæreste og at det toget har gått. Jeg ble så deppa og angrer så mye, jeg er 24 år og har ikke hatt kjæreste enda. Jeg har få venner, er veldig innadvendt og usikker på meg selv. Jeg angrer så mye og tenker at hun kunne hjelpet meg ut av angst, og hvordan jeg kunne ha hatt det nå. Hilsen meg:(.

SVAR

Besvart 15.11.2013 17:12:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Lav selvfølelse?

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro at du heller ikke er ønsket av noen. Du kan bruke timer, dager og netter på å plage deg selv med at du ikke er noe verdt og bare til bry. Dette er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
attach_file

Ti tips til småprat

Skal du på fest, en samling eller møter, er sjansen stor for at du møter noen du ikke kjenner. Det er både hyggelig og nyttig å kunne noen triks for å bryte isen og bli kjent med fremmede.

 

Les mer
attach_file

Innadvendt, utadvendt eller midt i mellom?

Trives du best i små grupper, eller får du mest energi av store forsamlinger? Liker du best å planlegge nøye, eller er du impulsiv og tar ting på sparket? Personlighetstypen din kan gi deg svaret.

 

Les mer
attach_file

Redd for å dumme deg ut?

Har du lyst til å prøve noe nytt, men stoppes av redselen for å kunne mislykkes? Les hva du kan gjøre for å våge allikevel og bygg opp selvtilliten din skritt for skritt.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle