Hopp til hovedinnholdet

Venninna mi selvskader.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Venninna mi på 15 har kuttet seg flere ganger. Jeg er ikke helt sikker på om ho veit at jeg vet det, fordi hun er ikke så åpen om å snakke om ting - jeg er ikke veldig åpen om å snakke om seriøse ting heller. Jeg har visst at hu har vært depressiv i en stund, men har sliti en del selv, så jeg har ikke tenkt det var noe spesielt. Jeg føler meg som en dårlig venn siden jeg ikke har snakket med henne, men jeg vet ikke helt hva jeg ska gjøre. Noen tips? Noen andre problemer jeg har for å finne ut av hva jeg kan gjøre, er at jeg selv trenger noe type hjelp. Jeg kan ikke si ifra til foreldrene mine eller hennes. Jeg har ingen jeg kan diskutere noe slikt med, for å finne ut av hva jeg skal gjøre. Jeg er ikke god til å snakke med folk, men er klar over at jeg må gjøre noe.

SVAR

Besvart 15.11.2013 12:20:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle