Hopp til hovedinnholdet

Jente, 16, synes ikke hun får gode nok karakterer på skolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 16 år som begynte på videregående i høst. Overgangen fra ungdomskolen til hvor jeg er nå, er stor. Jeg er omringet av gode elever som alltid får gode karakterer og tilbakemeldinger på sine verk. Det er så utrolig deprimerende når jeg kontinuerlig hører på de rundt meg juble for en god karakter når jeg sitter med 3-erene mine. Jeg jobber ganske hardt i tillegg. Jeg føler alle lærerene misliker meg og jeg føler meg så dum fordi jeg ikke klarer å nå opp til deres forventninger. Jeg har heller ikke lyst til å snakke med noen av dem. Jeg tror ikke de bryr seg. Nå tror jeg faktisk at jeg ikke kommer inn til 2. året p.g.a mine karakterer. Hva skal jeg gjøre da?! Jeg har ikke lyst til å bytte skole fra alle vennene mine.

SVAR

Besvart 24.11.2013 20:22:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
attach_file

Hva teller for karakteren?

Det er ikke tilfeldig hvordan karakterene settes. Her er en oversikt over hva lærerne vektlegger når de setter dine karakterer.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle