Hopp til hovedinnholdet

Føler meg tom innvendig og føler meg litt ensom.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 12 som har litt psykiske problemer. Tror jeg. Jeg kan lukke øynene og se en helt glatt, grå overflate uten noen feil. Så er det nesten som om overflaten eksploderer, og alt ser ut som om en 3åring skal ha tegnet en troll. den blir masse, harde strek og masse svart og alt blir bare ødelagt. Jeg kan også legge meg for å sove, så kan jeg høre pappa sin stemme i hodet. den starter svak, og blir høyere og høyere. til slutt åpner jeg øynene.Vet du hva dette kan være? Jeg klarer bare ikke dette. Jeg har aldri kuttet meg, men jeg kan ta en nål og stikke meg eller rispe den bortover håndleddene. Jeg er også opptatt av vekten min, og blir lei meg av å se tallet som kommer opp på skjermen. 38,0. Jeg er rundt 155 cm og føler meg tykk og rund. høpper over mange måltider. vet du hvordan jeg kan gå ned i vekt?. men uansett, jeg orker ikke å føle meg så tom innvendig, Jeg tror egentlig jeg har et veldig fint liv. Ingen problemer hjemme, jeg har venner jeg kan snakke med og henger med på skolen. Jeg føler bare at ingen av personene kommer til å forstå meg :( jeg har hatt et sammenbrudd foran min beste venninne og for mamma og pappa. men jeg tror de har glemt det nå. katten min på 14 år døde for litt siden, storesøsteren min er flyttet ut, foreldrene mine er skilt, farmor, farfar og morfar er døde og jeg føler meg litt ensom. Oi. Dette ble langt. men jeg håper du kan gi meg svar på alle spørsmålene mine.. Hilsen R.......

SVAR

Besvart 05.12.2013 10:29:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
account_circle