Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter. Jeg bor på hybel alene og jeg får aldri besøk av venner fra skolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg sliter. Jeg bor på hybel alene og jeg får aldri besøk av venner fra skolen. Egentlig så har jeg ingen nære venner fra skolen. Jeg føler meg alene selv om jeg har kjæreste som støtter meg og alt. men han bor 2 og en halvtime unna og jeg ser han bare i helgene. Det hadde vært fint å få besøk en gang i blant, men jeg orker ikke å spørre folk mer. De har alltid sine unnskyldinger, skjønner du, men jeg skjønner at det er løgn. Jeg vet at disse unnskyldningene er bare der for å unngå å møte meg. I hvertfall når jeg spør "Skal vi møtes til uka" og jeg får til svar "nei, det passer ikke". Jeg er ikke av den typen som kommer i lett snakk med folk heller, så det å gå på fritidsaktiviteter hjelper meg lite. Jeg skulle ønske jeg ikke følte meg så ensom. Jeg skulle ønske jeg ikke måtte lyve til familien min om at jeg har det bra her. Jeg vil bare hjem igjen, for der føler jeg meg ikke ensom! På ungdomskolen var helsesøster en stor støtte for meg. Her hvor jeg går nå, så føler jeg ikke at jeg får støtte i det hele tatt. Jeg trodde helsesøstre var til for å hjelpe? Jeg skjønner ikke hvor jeg skal gå for å snakke med folk om problemene mine. Jeg føler at jeg har vanskeligheter med å spørre om hjelp. Jeg føler at jeg må samle opp mye mot for å gå og skaffe meg selv hjelp. Så det å ikke få noe hjelp blir på en måte et nederlag. Hvordan kan jeg ikke føle meg ensom mer???

SVAR

Besvart 25.12.2013 21:40:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du flyttet hjemmefra og har hjemlengsel?

Flytte langt hjemmefra for å studere for første gang? Da er det fort gjort å føle seg litt alene. Få tips om hva du kan gjøre med følelsene her.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle