Hopp til hovedinnholdet

Jente lurer på om hun kan trenge å snakke med psykolog

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg har en god stund gått å lurt på om jeg kunne trenge å snakke med en psykolog. Jeg har en del problemstillinger i livet mitt fortiden som kunne vært godt å snakke med noen om hvorav de største er at jeg er håpløst forelsket i en MYE eldre mann, at veninnen min har lidd av depresjon og selvskading i ett år og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, plus plus. Men jeg lurer på hvordan jeg kan få til dette. Er det gratis? Og må jeg til legen først osv? Eller kan jeg bare bestille en time hos en psykolog? Hilsen jente, 16.

SVAR

Besvart 28.01.2014 21:51:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle