Hopp til hovedinnholdet

Jente føler seg alene.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg føler meg så fryktelig alene. Jeg er i en slags vennegjeng på skolen, selv om jeg føler at de andre ikke inkluderer meg. Jeg har aldri besøk av noen, og det er heller aldri noen som inviterer meg med på noe. Når jeg inviterer andre, tenker de alltid lenge før de svarer, kikker på hverandre og til slutt finner de på en unnskyldning for å ikke komme. Jeg sliter med dårlig selvtillit, men har innimellom prøvd å vise at jeg ikke har det ved å være frampå og utadvent, men det funker ikke. Det er ingen andre som legger merke til dette fordi jeg blir inkludert PÅ skolen, men ikke ETTER. Aldri. Jeg tilbringer alle helgene og ukedagene hjemme. Jeg har også begynt å trøstespise/kjedespise, som har gjort at jeg går mye opp i vekt. Har ikke motivasjon til å trene heller. Jeg vet egentlig ikke helt hvordan jeg skal formulere spørsmålet mitt. Trenger rett og slett råd om hva jeg kan gjøre for å få det litt lettere i hverdagen. Takk på forhånd

SVAR

Besvart 16.02.2014 14:10:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
account_circle