Hopp til hovedinnholdet

Vennene mine er ikke snille.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er veldig stresset nå fortiden fordi at vennene mine er ikke snille! Spesielt en person. Denne personen gjør meg sliten, stressa, vondt i hodet og mer. Hun er så uskyldig å sier at hun blir mobbet og alt sånn og så er hun en skikkelig....Hun får med seg mange dra klassen og snakker FORFERDELIG stygt til en person bare fordi hun spurte henne om noe som ikke var frekt. Og det er mange nesten ALLE vennene mine er med på det. Og så sier de at det er hennes skyld. Jeg kan ikke stole på noen. Nesten alle vennene mine er mobbere eller er med på det!!! Jeg føler at jeg har ingen. Og jeg tør ikke å snakke med dem. Jeg kan ikke fordi da har jeg absolutt INGEN! + at ingen forstår følelsene mine eller hvordan jeg har det jeg har prøvd helsesøster,lærere, mamma og pappa, ingen forstår!Jeg vil flytte her i fra!Langt vekk! Jeg har prøvd og stille opp for andre som ikke har det bar men jeg får problemer med en GANG! Jeg hater livet mitt! Jeg orker ikke mer.. Håper dere kan hjelpe meg

SVAR

Besvart 25.02.2014 19:07:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle