Hopp til hovedinnholdet

Har begynt med selvskading og hater meg selv. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei dere! Jeg er ei glad jente på 13 år. Men jeg har begynt med selvskading, jeg har gjort dette svært lenge. Jeg hater rett og slett meg selv. Jeg kutter meg, legger armen oppi ei bøtte med glo varmt vann osv osv... Jeg vil ikke snakke med mamma om dette for hun sier at det er teit å kutte seg. Pappa sier bare at jeg skal jobbe for å få det bedre. Jeg gjør deg. Men ingen ting forandrer seg. Jeg vil snakke med en psykolog. Er det lurt? Jeg jogger utrolig mye og går på handball for å bli tynnere. Selfølgelig spiller jeg handball for jeg synes dette er gøy. Og jeg er også forelska i en gutt som jeg har kjent siden jeg var født. Han har nettop blitt dumpet. Og det på kik! Jeg vil spørre han, men ikke for tidlig. Tusen takk for svar;) -B

SVAR

Besvart 04.03.2014 22:47:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle