Hopp til hovedinnholdet

Jeg har selvmordstanker, og noen burde få vite det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei I flere år har jeg blitt mobbet, ved utestenging og baksnakking. De i klassen min visste ikke hve, jeg var engang. I fjor var det skikkelig ille. Jeg drev med selvskading og prøvde å ta selvmord minst fem ganger. Jeg begynte med selvskading pga mobbing og deretter karakterene som jeg fikk på skolen. Jeg tenkte at jeg ikke kom til å bli noe, derfor holdt jeg på å ta selvmord. Hittil i år har jeg bare hatt selvmordstanker og stoppet med selvskading. Egentlig burde noen få vite om dette, men jeg klarer ikke å si det. Hvis jeg sier det muntlig, kommer jeg til å hate den personen. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg vil bare få ett ny start.

SVAR

Besvart 06.03.2014 18:18:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Mats fikk psykiske problemer av mobbingen

Mats (16) ble mobbet gjennom hele barneskolen. I 10. klasse endte han på sykehus med store psykiske problemer. Les Mats sin sterke historie her.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle