Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med ensomhet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter ganske med ensomhet, jeg har venner. Men jeg føler di ignonerer meg , å di har rett å slett utestengt meg på veldig mye. Jeg blir aldri den som blir spurt å bli med ut eller hva jeg skal idag liksom, er alltid jeg som må spør å da sie dem som regel kanskje eller jeg kan ikke. Å det sårer får senere ser jeg dem legger ut bilde å da ser jeg dem er ute men så di til meg di ikke kan. Det er veldig sårende, jeg sitter så mye å bruker tiden min på å gråte å hver lei meg pga dette. Jeg vet ikke hva jeg skal gjør lenger, i tillegg sliter jeg veldig mye med depresjon. Ifjor å overifjor prøvde jeg å ta selvmord. Jeg har aldri vert en åpen person jeg har blitt en stille å en annerledes person. Før var jeg midtpunktet i gjengen men nå er jeg som en usynlig tåke, jeg vet heller ikke hva jeg skal gjø lenger. Saken gjør ihvertfall ikke noe bedre når alt den gjengen gjør kommer på meg, jeg får skylden selvom jeg aldri er med dem..Føler helle verden hater meg, skjønne ikke hvorfor jeg lever.

SVAR

Besvart 09.03.2014 17:19:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle