Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Engstelig for å bæsje

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et stort problem som virkelig ødelegge mye for meg, både helse og selvtillit. Jeg klarer ikke å bæsje når andre er rundt, og heller ikke andre plasser enn hjemme. Jeg har mange ganger hvert hos venner i helgen, eller enda verre 5-6 dager uten å bæsje. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg tenker mye på lukt, lyd og at noen vet at jeg har bæsja, det er så kleint, og jeg kommer IKKE til å si noe til legen min så plis ikke skriv det. Det at jeg ikke gjør nr. 2 gjør at jeg går rundt å promper, som sikkert er mye verre. Det gjør at jeg ikke kan være med på alle aktiviteter som andre gjør, og har mye vondt i magen. Jeg pleier ofte å å ha enten veldig hard, eller myk bæsj, og det gjør det også vanskeligere for jeg vil helst bruke minst mulig tid på do. Jeg skal snart på klassetur, og da vil jeg gjerne overvinne frykten slik at jeg ikke har noe å bekymre meg for. Fordi do gåing er det jeg bekymrer meg for av alt. Plis hjelp!!:*

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer