Hopp til hovedinnholdet

Er sensitiv, spesielt i sosiale situasjoner og tror jeg har sosial angst.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Dette spørsmålet har både med jobb og følelser å gjøre. Jeg er høysensitiv. Bare for å være sikker tok jeg testen på hsperson.no og resultatet var at jeg er høysensitiv. Dette har jeg mest i sammenheng med sosiale situasjoner. Tror nok jeg også har en grad av sosial angst. Liker ikke å snakke med fremmede eller være sosial aktiv. Finnes det noen jobber som passer til en som er høysensitiv og kanskje ikke så sosial? Jeg har prøvd å søkt på nett, men finner lite om det selv. Jeg prøver å komme meg over sosial angsten, men min høysensivitet er vanskeligere å bli kvitt. Jeg vil ikke leve resten av livet med å være redd for å gå på jobb/skole og ikke tørre å snakke med folk. Og blir utslitt av å være på besøk/ha besøk av venner/familie. Finnes det noen øvelser jeg kan gjøre? Jeg har ikke så troen på å dra til psykolog og snakke om det. Vil helst prøve å mestre det selv.

SVAR

Besvart 19.03.2014 19:03:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Redd for å dumme deg ut?

Ingen har lyst til å dumme seg ut. Men det er dumt hvis det skal hindre deg i å gjøre det du har lyst til. Å trosse frykten for å dumme seg ut er bra for mestringsfølelsen og selvtilliten.

 

Les mer
account_circle