Hopp til hovedinnholdet

 Jeg har store problemer med å sove, er veldig stresset og mangler sexlyst

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, De siste månedene har jeg slitt litt med noe jeg tror kan være en form for depresjon. Jeg har store problemer med å sove, er veldig stresset, ofte nedstemt og har ingen overskudd. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men dette stikker liksom litt dypere enn en vanlig tung dag. Sexlysten er heller ikke der, noe som etterhvert har blitt en stor påkjenning både for meg og min samboer. Det hjelper heller ikke på at samboeren min ikke tar meg seriøst når jeg prøver å snakke med han om en mulig depresjon, da han heller blåser det bort og skylder på andre ting. Spørsmålet mitt er da hva jeg kan gjøre med dette? Hva er veien å gå? Og er det noe jeg kan gjøre for å få sexlysten tilbake? Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 26.03.2014 10:23:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som sover dårlig

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle