Hopp til hovedinnholdet

Har ei venninne som har store problemer, jeg vil gjerne hjelpe henne.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg trenger virkelig hjelp, jeg sliter mye med depresjon og har gjort det lenge. Jeg har store søvn problemer og mye annet og tenke på bandt annet problemer hjemme. Jeg har en stund tilbake drevet med selvskading men etter som jeg har drevet med det en stund fungerer det bare ikke lenger for meg. Det er ikke noe av det jeg trenger hjelp med, jeg har en venninne som har store problemer og virker ikke sterk nok til og håndtere dem. Jeg ser ofte nye skar på armen hennes, hun Jar også stor angst og jeg kjenner henne rett og slett ikke igjen fra i fjor. Hun har sakte forandret seg til en person man kan se er ulykkelig har trenger hjelp. Jeg vet ikke hvordan jeg kan hjelpe henne. Har spurt henne om hun trenger noen og snakke med eller om hun ønsker et sted og sove eller om jeg skal bli med henne til psykologen. Jeg vet at hun har mye familie problemer, og at hun alltid krangler med faren og veldig ofte med moren. Jeg har bare veldig lyst til og hjelpe henne før vgs, da vi splittes.

SVAR

Besvart 29.03.2014 19:17:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
account_circle